Verkopen

Hoe uw woning verkopen

Indien u een onroerend goed verkoopt, dan wenst u uiteraard snel een zo hoog mogelijke verkoopprijs te bekomen. Anderzijds dient u ervoor te zorgen dat de vraagprijs geloofwaardig overkomt bij de kandidaat-kopers.
Een kandidaat-koper zal bij zijn zoektocht uw woning vergelijken met andere woningen. Daarom moet u zich als verkoper eerst en vooral afvragen "Wat is een realistische vraagprijs voor mijn woning?"

De woningen die momenteel te koop staan kan u gaan bezoeken en alle informatie vragen aan de eigenaar en deze met de uwe vergelijken zal zeer tijdrovend zijn. De juiste verkoopprijs en de juiste gegevens bekomen van vergelijkbare verkochte woningen zal voor u zeer moeilijk worden.
Als vastgoedmakelaar hebben wij uiteraard al deze informatie beschikbaar en doen wij dit voor u. Dan kunnen we met het aanleggen van het verkoopdossier en met de verkoop van de woning van start gaan. Hierna vermelden we u enkele diensten en producten die we aanwenden teneinde uw woning zo snel mogelijk aan de hoogst mogelijke prijs te verkopen.

De 7 troeven om samen te werken met IMMO TWEE:

  1. Competitief commissiepercentage.
  2. Duidelijke afspraken, geen kleine lettertjes.
  3. Databank met zoekende kopers.
  4. Sinds 1999 een vaste waarde in de sector.
  5. Dienstenpakket op maat van de klant.
  6. Professioneel, correct en klantgericht.
  7. Dossieropvolging van de eerste kennismaking tot en met de notariële akte.